Gå til innhold

miljø

Økologiske og Bærekraftige Hus 

naturnære og miljøvennlige materialer

Husene våre er konstruert med bærekraftige og økologiske materialer som hunton trefiber. Vi fokuserer på å bruke resirkulerbare og fornybare ressurser for å sikre at boligene blir så miljøvennlige som mulig. Det legges stor vekt på å minimere miljøpåvirkningen både under bygging og i den daglige driften. Byggeteknikkene og materialvalgene sikrer at boligene er klimavennlige og bærekraftige i hele deres livssyklus.

et godt inneklima

God ventilasjon og naturlige byggematerialer skaper et sunt inneklima. Dette betyr at du og din familie kan nyte et hjem med ren luft og optimal komfort, fri for skadelige kjemikalier.

energieffektive og fornybare energikilder

Husene er designet for å minimere energiforbruket og benytte fornybare energikilder som sol- og vindkraft. Dette bidrar til lavere energikostnader og en mindre karbonavtrykk. Naturlig ventilasjonssystemer sikrer en konstant strøm av frisk luft, noe som forbedrer innendørs luftkvalitet og reduserer behovet for mekanisk ventilasjon.

Arealeffektive hus med gode romlige kvaliteter

Alle boliger våre er nøye planlagt for å utnytte plassen effektivt, samtidig som de tilbyr romslige og komfortable interiører. Dette sikrer at du får mest mulig ut av hver kvadratmeter, uten å gå på kompromiss med livskvaliteten.

Framtidsrettede hus 

Designet med fremtiden i tankene, og de tilbyr en bærekraftig livsstil som er bra for både mennesker og natur.